top of page

 PERFECTE UITVOERING BINNEN IEDER BUDGET

Niet te veel Poespas - Vooral héél lekker

Beetroot MLC.jpeg
Citrus Panna Cotta.jpeg

Complete Ontzorging

Het organiseren van een evenement hoort een aangename ervaring te zijn. Wij gaan gestructureerd te werk, en ontzorgen u graag zo veel mogelijk van alle punten die komen kijken bij het plannen van een succesvol evenement. Onze ervaring is breed, waardoor wij misschien net een ander perspectief kunnen bieden op bepaalde punten. Zo hoeft u vooral te ontspannen en genieten.

Persoonlijke Aanpak

Elk evenement is uniek, daarom nodigen wij u graag uit om meer te delen over uw evenement. Zodoende kan ons team gepersonaliseerd te werk gaan. Voor een verrassingsdiner voor uw partner is het bijvoorbeeld een leuk idee om bepaalde punten uit jullie relatie naar voren te halen. Misschien dat ene favoriete vakantieland waar bepaalde kruiden of specerijen worden gebruikt? Laat de verrassende smaken maar aan ons over. 

Transparantie

Niemand houdt van verborgen kosten. Mes & Lepel Catering streeft ernaar om een zo ethisch mogelijke prijsopgave te doen voor elk evenement, groot en klein. Wij hanteren over het algemeen geen vaste menuprijzen gezien wij zelden dezelfde menuopbouw twee keer hanteren. De kunstenaars in de keuken van Mes & Lepel Catering houden ervan om ieder menu en evenement naar uw wensen te draaien.

BEELDEN ZEGGEN SOMS MEER DAN WOORDEN

Een kijk in de wereld van
Mes & Lepel Catering

GEZELLIG KOMEN PROEVEN?

Benieuwd naar waar al onze gerechten worden bereid? Kom gezellig langs op onze locatie zodat u onder het genot van een proeverij het team kunt leren kennen. Wanneer u contact opneemt met ons team, heten zij u graag welkom. 

Tasting Room Mes & Lepel Catering.jpeg
Mes & Lepel Catering Keuken.jpeg

BEELDEN ZEGGEN SOMS MEER DAN WOORDEN

Een kijk in de wereld van Mes & Lepel Catering

Prijsindicatie

Elk evenement verschilt. Bij Mes & Lepel Catering hanteren we marges die doorgaans worden toegepast binnen de cateringbranche. Op die manier kunt u zelf aangeven binnen welk budget u wilt werken. De staart van een kreeft is immers een duurder ingrediënt dan een knolselderij. Voor ons team is de passie even groot voor beide producten. 

Ethiek staat bij ons hoog in het vaandel, daarom proberen wij altijd zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn over waar bepaalde kosten op gebaseerd zijn. Buiten de menuprijzen worden doorgaans de volgende kosten berekend. 

Keukenpersoneel op locatie:                50 EUR per gewerkt uur.

Bedieningspersoneel op locatie:        45 EUR per gewerkt uur.

Transportkosten Amsterdam e.o.:     70 EUR per evenement.

Transportkosten Nationaal:                 150 EUR per evenement. 

Deel uw visie met ons

Wij houden van inspireren

bottom of page