top of page

VERZORGD TOT IN DE PUNTJES

Wij zijn Mes & Lepel Catering

IMG_0646.heic

Björn Anderson

ALGEMEEN DIRECTEUR

IMG_0634.heic

Nick Holter

EXECUTIVE CHEF 

IMG_0637.heic

Jordi Sip

CHEF DE PARTIE

Ons Verhaal

Mes & Lepel Catering is ontstaan door de gedeelde passie van Nick & Björn. Samen met het team brengen zij zoveel mogelijk inspiratie toe aan zowel het team als de gasten, om op die manier van elk evenement of product een unieke ervaring te maken.

Algemeen Directeur - Björn Anderson

Al op jonge leeftijd kookte hij bij verschillende topkoks binnen Amsterdam, waarna hij na een aantal jaar toch besloot de zakelijke kant van de horeca te proeven. Na veel horecabedrijven te hebben geholpen met het rechttrekken van hun interne organisatie, besloot hij alle kennis en passie van voorgaande jaren te bundelen in The Mes & Lepel Group.

Executive Chef - Nick Holter

Voormalig horecaexploitant van ondermeer Restaurant Kop Van Oost en Restaurant Willems in Amsterdam, kookt de sterren van de hemel voor ieder evenement. Vanaf zijn 13e levensjaar is Nick een ware keukenpassionist, en heeft daarmee door de jaren heen zijn strepen behaald bij bekende namen als Joop Braakhekke en Chris Naylor. Zoals Joop altijd tegen hem zei: "De liefde in de pan is de glimlach aan tafel". 

Chef de Partie - Jordi Sip

Pas op latere leeftijd kwam Jordi erachter dat zijn passie in de keuken ligt, en zodoende stond hij opeens voor de deur van The Mes & Lepel Group. Hier heeft Jordi een ontzettend motiverende rol binnen het team voor zichzelf gecreëerd, en is een onmisbaar onderdeel van de organisatie geworden. In samenwerking met Nick & Björn zorgt hij dat de heerlijke gerechten worden bereid. En dat, altijd met een lach op zijn gezicht. 

bottom of page